top of page

Aromahieronta

Lempeäotteinen aromahieronta rauhoittaa, tuntuu mukavalta ja rentouttavalta. Hoito aloitetaan ihon kuivaharjauksella. Aromaattisilla tuoksuvalinnoilla tehostetaan hieronnan vaikutusta. Tuoksut kulkeutuvat hajuaistin kautta keskushermostoon ja limbiseen järjestelmään, josta ne vaikuttavat autonomisen hermoston toimintaan ja tunteisiin. Hoidossa käsitellään koko vartalo, pää, kasvot ja jalkapohjat. Hoidon jälkeen on hyvä viettää loppupäivää rennosti ja juoda paljon vettä. Alkoholia ei tule nauttia hoidon jälkeen. 

Hoidon esteet: 

raskaus/imetys, sädehoito/kemoterapia, flunssa/ infektion tai antibioottikuuri

sydämen tai munuaisten vajaatoiminnasta, on nauttinut alkoholia tai käyttänyt muita huumausaineita.

Kuumakivihieronta

Lämmitetyt, sileäksi hioutuneet rantakivet syvärentouttavat lihaksia, niillä tehdyn hieronnan aikana. Hieronta laukaisee stressiä ja vapauttaa hyvän olon hormoneja kehoon. Hieronta myös vilkastuttaa kehon aineenvaihduntaa ja nestekiertoa. Hoidon jälkeen on hyvä ottaa rennosti ja juoda paljon vettä.

Hoidon este: 

kannattaa ehkä välttää kuumakivihierontaa tai ainakin kertoa hierojalle näistä ongelmista, jotta hän voi ottaa niitä huomioon hoidon aikana.

raskaus, kärsit tuntopuutoksista, diabeteksestä

sydänsairaudesta, suonikohjuista

sinulla on hyvin ohut iho.

Vartalohieronta

Kuona-aineita poistava hieronta. Hieronta parantaa kehon verenkiertoa ja aktivoi aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistoa. Hieronnalla voidaan poistaa myös lihasjännityksiä. Hoito aloitetaan ihon kuivaharjauksella, jotta kuolleet ihosolut saadaan poistettua ihon pinnalta. Hieronnassa käytetään ihoa ravitsevaa luonnonöljyä.

Hieronta ei sovi sinulle jos sinulla on :
- akuutti trauma
- infektio ihossa tai tarttuva ihotauti
- laskimotukos
- akuutti tulehdus
- syöpä
- tyrä
- kuume
- verenvuototauti
- osteoporoosi

Intialainen päähieronta

Päähieronta on ihana ja rentouttava hoito. Hieronta rentouttaa sekä kehon että mielen. Hieronta sopii sinulle, jos kaipaat stressin poistoa, rentoutumista ja hetken omaa aikaa. Aikaa ei tarvitse varata paljoa, vaan tämän hoidon ehdit ottaa vastaan vaikka ruokatauolla. Hieronta aktivoi niskan ja pään alueen verenkiertoa. Hoito tehdään asiakkaan istuessa. Hoidossa ei käytetä öljyä, joten oman paidan voi pitää hoidon aikana päällä.

bottom of page