top of page

Hoidot

Touching Flowers
Kasvohoidot

Myös iho tarvitsee ravintoa. Hoidoissa käytetyt tuotteet on valittu niin, että ne tarjoavat iholle hoitoa ja ravintoa synteettisten aineiden sijaan. Luonnon ainesosista valmistetut tuotteet tukevat ihon luonnollista synenergiaa.

Tervetuloa ihastuttaviin hoitoihin!

Blue Eyes
Ripset ja kulmat

Valittana on perinteinen kulmien ja ripsien värjäys tai värjäys kasvipohjaisia värejä käyttäen. 

Waxing
Vartalosokeroinnit

Luonnonmukainen tapa poistaa ihokarvoja.

Sokeri on tehty puhtaasta luonnollisesta raaka-aineesta. Sokeria käytetään ihon lämpöisenä, ja se poistaa ihon karvat sekä ihon kuolleen ihosolukon. Useiden käsittelyjen jälkeen karvan kasvu hidastuu ja karva kasvaa hennompana. Sokeroinnille hyvä väli on noin 3 – 5 viikkoa. Hyvä hoitotulos vaatii vähintään 5 mm pitkän karvan. Älä kuori tai rasvaa ihoa sokerointipäivänä, kainaloihin ei saa laittaa deodoranttia 12 tuntiin. Saunomista ja hikoilua tulisi välttää sokeroinnin jälkeen.

Pedicure
Jalkahoidot

Jalkahoidoissa on useampi hoitovaihtoehto, joista löytyy varmasti jokaiselle sopiva hoito. Ja nämäkin hoidot luonnollisesti, tottakai! 

Back Massage
Vartalohoidot

GREENhoitolan vartalonhoidoista löydät monipuolisen valikoiman erilaisia hoitoja. Osa hoidoista on rentouttavia, toiset enemmän muokkaavia. Kylmällä ilmalla ehdoton suosikki on lämpimillä kivillä tehty kuumakivihieronta. Kevyessä aromahieronnassa vaikuttavina aineina ovat myös aromaattiset tuoksut, jotka kulkeutuvat kehoon. Nopeaa virkistystä saa intialaisella päähieronnalla. Teen myös kuona-aineita poistavaa klassista hierontaa.

Blue Nails on Green
Manikyyrit

Mikään kynsilakka ei valitettavasti ole täysin luonnonmukainen, mutta onneksi osasta lakkoja on vähennetty haitallisimpia aineita. Näitä vähemmän sinua ja luontoa kuormittavia lakkoja käytän sinunkin hoidoissasi.

bottom of page