Pikainen kasvohoito

Hoito tarjoaa pikapiristystä kiireisen kasvoille ja mielelle.

Yksilöllinen luomukasvohoito

Hoidossa mietitään juuri sinun ihosi tarpeita. Hyvä vaihtoehto jos et osaa ennakkoon valita mieleistäsi hoitoa.

Happohoito (AHA/BHA)

Ympäristötekijät ja elämäntavat voivat jättää jälkensä iholle. Hoidossa iho saa sitä voimistavia antioksidantteja.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja erityisen hyvin kuivalle tai ikääntyvälle iholle,

sekä epäpuhtaan, elottoman ihon hoitoon.

Hoidon jälkeen iho on pehmeämpi, kirkkaampi ja elinvoimaisempi. Hoito madaltaa myös hienoja juonteita.

Näkyvien tulosten saavuttamiseksi suositellaan sarjahoitoa. 6-10 hoitoa / 1-2 vkon välein.

Hoidon jälkeen kasvot on hyvä aurinkosuojata.

Detox Energia+

Iholla on tärkeä tehtävä kehon aineenvaihdunnassa ja se läpäisee päivän aikana suuren määrän elimistöön kertyneitä kuona-aineita. Detox Energia hoidon tavoitteena on poistaa ihon harmautta ja epäpuhtautta ihosta. Hoidon jälkeen ihosta tulee elinvoimaisempi, kirkkaampi ja kauniimpi. Hoidossa käytetään hiiltä ja savea sisältävää detox-naamiota sekä ihoa energisoivaa naamiota. Kasvohoidossa yhdistetään tehokas kasvohoito kehoa ja mieltä rentouttavaan kokonaisuuteen, jossa hoidon aikana käsitellään myös jalkapohjat. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Hoito voidaan tehdä 4 hoidon sarjahoitona 3-4 viikon välein.

Luonnon Kaunis

Anumati Luonnon Kaunis kasvohoito on ihanan rentouttava hoito, jossa hoidettavat alueet käsitellään kuukivillä. Kuukiveä pidetään naisellisuuden ja naisvoiman kivenä. Lymfaava kivihieronta rentouttaa, poistaa turvotusta ja parantaa ihon väriä. Se sopii erinomaisesti myös anti-age hoidoksi.

Suklaakasvohoito

Tämä aisteja hellivä ja ihoa kosteuttava hoito, sisältää ihanan kasvo- ja hartijahieronnan. Hieronta aktivoi ihon toimintoja ja parantaa ihon mikroverenkiertoa.

Timanttinen kasvohoito

Tätä kasvohoitoa tehostetaan ultraäänikuorinnalla tai timanttihionnalla.

UltraäänikuorintaTehokas ja hellävarainen syväpuhdistus kaikille ihotyypeille. Kuorii ihon pintasolukkoa, syväpuhdistaa ihon talista ja kosmetiikkajäämistä. Parantaa ihon aineenvaihduntaa. Ei sovi sydänsairauksia sairastavalle, tai jos iholla on tulehdus. Poista korut.

Timanttihionta Poistaa kuollutta ihosolukkoa, kosteuttaa ja tasoittaa ihon epätasaisuuksia. Iho kirkastuu ja hoito edesauttaa hoitavien aineiden vaikutusta. Ei akne lääkityksen aikana, jos märkiviä näppyjä tai iho on rikkoutunut. Ei ihosairauksien aikana.

Laitehoidon jälkeen vuorokauteen ei saunaa, ei hikijumppaa, ei aurinkoa/solariumia

Timanttikuorinnassa aurinkoa varottava 1 vko.

Silmänympäryshoito

Silmien alueelle tehtävä luomu tehohoito. Silmänaamio sekä kuukivellä tehty pehmeä hieronta silmien ja otsan alueelle, auttaa poistamaan turvotusta, hävittämään väsymyksen merkkejä, kosteuttamaan ja madaltamaan juonteita. Hoito voidaan tehdä omana hoitona tai yhdistää toiseen hoitoon.

Miesten kasvohoito Relax

Rentoutusta ja luomu raakaravintoa iholle. Luonnon voima, tasapaino ja monimuotoisuus on Anumati Men linjan lähtökohta. Ihonhoito on yhtä tärkeää kuin ravinto. Keskeisessä osassa ovat jalopuut; tammi, jalava ja saarni. Puiden lehdissä ja kaarnassa on paljon vitamiineja, kivennäisaineista ja antioksidantteja. Anumati Men hoito tasapainottaa, suojaa ja korjaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille.