top of page
Etsi
  • Writer's pictureAnita Grönroos

Green Kauneus- ja hyvinvointihoitola on avattu.

Päivitetty: 7. kesäk. 2019

Toivon luonnonmukaisuuden yleistyvän kosmetiikassa.


Nyt, avatessani kauneushoitolaa, on luonnonmukaisuus kosmetiikassa vielä harvinaisempaa ja vain pienen joukon valintana. Tulevaisuudessa toivon, että sanat ekologinen ja luonnonmukainen, kuuluvat osana kaikkeen vallalla olevaan kosmetiikkaan. Toivoa on, sillä luonnonkosmetiikka on tällä hetkellä maailmallakin kasvava trendi.


Luonnonkosmetiikka on tällä hetkellä kasvava trendi, onneksi.

Green Kauneus- ja hyvinvointihoitola tarjoaa kokonaisvaltaista kauneudenhoitoa luonnonmukaisesti. Luonnonmukaisten palveluiden ja tuotteiden avulla pyritään kuuntelemaan sinun tarpeitasi ja auttamaan sinua ihonhoidossa, kauneudenhoidossa sekä rentoutumisessa ja hyvinvoinnissa.

Kauneutta ja Hyvää Oloa - Luonnollisesti!Luonnonkosmetiikan tunnistaa sertifioinnista


Luonnonkosmetiikalle ei ole vielä saatu luotua yhtä, kaiken kattavaa sertifiointijärjestelmää. Sertifiointeja on useampia. Saat lisää tietoa sertifioinneista Pro luonnonkosmetiikka ry:n sivuilta täältä. Sertifioidut tuotteet täyttävät tietyt luonnonkosmetiikan kriteerit ja sertifikaatti helpottaa tilanteissa, joissa Incin eli tuotteen ainesosaluettelon lukeminen koetaan hankalaksi. Markkinoilla saattaa kuitenkin olla myös niitä sertifioimattomia tuotteita, jotka ovat kuitenkin ainesisällöiltään aitoakin aidompaa luonnonmukaista kosmetiikkaa. Hankalaa, eikö totta? Hyvä asia kuitenkin on, että asiassa tulee mitä todennäköisemmin tapahtumaan huimaa kehitystä tulevaisuudessa.


Miten tässä näin kävi?


Missä kohtaa kosmetiikan aidot raaka-aineet päätettiin korvata synteettisillä aineilla? Muutos on tapahtunut pikku hiljaa. Hoitavia tuotteita on todennäköisesti korvattu synteettisiin niiden edullisen hinnan, sekä synteettisten tuotteiden säilyvyyden ja paremman koostumuksen takia. Ihanaa, että asiaan on herätty ja vanhat, aidot raaka-aineet ovat päässeet uudelleen arvoonsa. Samaa aihetta käsiteltiin myös Maria Varonin Life With Artists podcastissa, jossa haastateltavana oli Katja Kokko. Podcastiin pääset tästä.


267 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page